Ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u een enorme passie voor uw zaak. Als jurist begrijpen we deze passie omdat we zelf ondernemers zijn. We weten hierdoor uit ervaring ook waar u als ondernemer tegenaan kan lopen. Als u tegen problemen aanloopt, dan kan u altijd terugpakken op het ondernemingsrecht. Een jurist gespecialiseerd op dit rechtsgebied moet weten waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. Er zijn verschillende vlakken waarbij een jurist soms te pas komt. Denk aan een faillissement, herstructurering van het bedrijf, arbeidsrecht, incasso, huurrecht, vastgoed, bouwrecht etc. Dit zijn verschillende juridische vraagstukken die samenkomen in het ondernemingsrecht. U merkt al snel dat de juridische vraagstukken enorm uiteen kunnen lopen. Alleen een ervaren jurist kan u helpen met een oplossing. Deze moet niet alleen bij uw branche passen, maar ook bij de zaken waar u tegenaan kan lopen. Bij ons bedrijf kan u rekenen op ervaren juristen gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Ze staan u graag bij als u tegen verschillende vraagstukken aanloopt die te maken hebben met uw onderneming. Dankzij onze ervaring en uitgebreide kennis weten we precies hoe we moeten gaan handelen. Als we er zelf niet uitkomen, dan hebben we binnen ons bedrijf altijd een expert binnen uw rechtsgebied lopen waar we terecht kunnen voor extra advies.

Het opstellen van overeenkomsten

Als u een samenwerking aangaat met een ander bedrijf, dan is dit in het begin altijd leuk. U heeft veel vertrouwen in de samenwerking en u bent van plan om er een leuke deal uit te slaan. Alleen als de samenwerking fout afloopt heeft u al snel een probleem. Natuurlijk gaat u hier niet vanuit, maar het is verstandig om hier vooraf rekening mee te houden. Een jurist kan u helpen om de samenwerking op papier te zetten en juridisch dicht te timmeren. U kan zo prettig een samenwerking aangaan zonder dat u te veel risico’s loopt als het fout gaat.

Conflicten met leveranciers, opdrachtgevers en klanten

Helaas kan het altijd voorkomen dat u in een juridisch conflict terecht komt bij een leverancier, opdrachtgever of klant. Onze juristen zullen u tijdens het conflict adviseren en eventueel proberen te voorkomen dat er een procedure ontstaat. Mocht er wel een procedure bij de rechtbank ontstaan, dan zullen wij u professioneel bijstaan met onze kennis. Er kan ook een conflict ontstaan met uw zakenpartner. U wil daarom graag het contract beëindigen. Alleen meestal kan dit niet zomaar. Wij kunnen u juridisch adviseren en begeleiden bij het afwikkelen van klachten.

Incasseren van geldvorderingen

Heeft u problemen met klanten die niet betalen? Dit is ontzettend vervelend en u wil graag zo snel mogelijk uw geld hebben. Wij kunnen u helpen met het instellen van een vordering of schadevergoeding. Wij kunnen u helpen bij de complete begeleiding om alsnog uw geld te innen. Wacht niet langer op uw geld en schakel vandaag nog een jurist in om het geld te innen. Wij zorgen ervoor dat uw onkosten eindelijk geïncasseerd worden en u niet langer zelf achter uw geld hoeft aan te gaan. Neem direct contact met ons op om uw zaken professioneel te laten regelen door juristen.