Over ons

Daemen Geraedts juristen is gevestigd in Eindhoven.  Bij conflicten of een adviesgesprek kan u ons kantoor bezoeken. In overleg is het natuurlijk ook mogelijk dat wij bij u op kantoor langskomen. Uiteraard werkt ons kantoor op afspraak. Door op afspraak te werken kunnen wij alle tijd nemen om uw conflict te behandelen.

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie tussen ons en uw bedrijf goed verloopt. Ondanks onze deskundigheid gaan wij dus niet strooien met juristen termen. Wij willen dat u als ondernemer begrijpt wat er zich afspeelt en hoe wij dit kunnen oplossen. Wij leveren hierbij altijd juridische bijstand van een hoogwaardige kwaliteit. Onze zorg gaat altijd volledig uit naar onze cliënten die vaak al genoeg te verduren hebben.

Naast het oplossen van conflicten kan u bij ons ook terecht om een conflict te voorkomen. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Door uw contract juridisch dicht te timmeren voorkomt u voor een groot deel problemen. Als jurist denken wij altijd na over de mogelijke scenario’s en proberen we een oplossing te bedenken. Door scenario’s in te dekken kunnen we problemen in de toekomst voorkomen. Onze cliënten bestaan voornamelijk uit ondernemers en bestuurders, maar ook uit particulieren.

Waarom kiest u voor Daemen Geraedts juristen?

– U krijgt bij ons altijd een duidelijk en helder advies.
– Ons juristenkantoor is toegankelijk en efficiënt.
– U krijgt bij ons altijd te maken met deskundige juristen met ervaring.
– Wij zijn sterk in onderhandelen en de uiteindelijk juridische procedure.
– U kan altijd op ons rekenen als u een jurist nodig heeft!