Vastgoedrecht

Als ondernemer wordt uw bedrijf steeds groter en dit is natuurlijk leuk om te zien. U besluit te investeren in vastgoed of u koopt een groter bedrijfspand. Helaas kunnen er in het vastgoedrecht verschillende conflicten ontstaan. Als ondernemer heeft u hier misschien geen kaas van gegeten. Of u heeft geen tijd om u hier mee bezig te houden. Gelukkig hebben wij juristen in dienst gespecialiseerd in vastgoedrecht. Wij kunnen u helpen bij conflicten en andere randzaken rondom vastgoed. Naast hulp bij conflicten kunnen we u ook helpen bij het opstellen van een huurovereenkomst of een koopovereenkomst bij een nieuw kantoorpand.

Begeleiding bij het huren van een pand

U bent van plan om een nieuw pand te gaan huren, maar hier komt meer bij kijken dan u denkt. U moet uw huidige pand opzeggen en een nieuw pand huren. Het is zelfs niet eens duidelijk of u als bedrijf wel mag vestigen in het nieuwe pand. En mag u zomaar uw huidige huurcontract opzeggen? Wij helpen u graag bij de begeleiding met vastgoedrecht. Wij helpen u bijvoorbeeld met het opstellen van een huurovereenkomst of het controleren van de overeenkomst die u gekregen heeft.

Conflict met de huur baas

U heeft een conflict met uw huur baas over de huur van uw kantoorpand. U betaald elke maand bijvoorbeeld netjes de huur, maar de gebreken worden niet opgelost. Of u heeft het idee dat u veel te veel huur betaald voor wat u ervoor terug krijgt. Onze juristen kunnen kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Ze kunnen proberen om met de huur baas tot een oplossing te komen. Als dit niet lukt starten ze zelfs een procedure om het conflict op te lossen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u gaat betalen voor een onbruikbaar pand. Wij helpen graag bij het oplossen van conflicten met de huur baas.

Beheren van vastgoed

U heeft een deel van het vermogen van uw onderneming belegd in vastgoed. U verhuurt bijvoorbeeld woningen aan particulieren. Hier komt veel administratieve rompslomp bij kijken. U moet bijvoorbeeld huurcontract opstellen en als de huurders vertrekken dient dit ook verwerkt te worden. Er gaat veel tijd en juridische kennis zitten in het beheren van vastgoed. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen met een uitstekend advies. Natuurlijk zijn er ook verschillende juridische risico’s verbonden aan het verhuren van vastgoed. Wij helpen u graag bij de begeleiding en het beheren van contracten.

Begeleiding bij de aankoop van vastgoed

Als u vastgoed gaat aankopen dan komt er natuurlijk juridisch nog veel meer bij kijken. Wij helpen u graag bij de begeleiding bij de aankoop van vastgoed. Wij helpen u graag om een aankoopcontract te controleren en te verbeteren. U kan ook gewoon bij ons terecht voor advies. Als u tegen vraagstukken aanloopt bij de aankoop van een woning, dan mag u gerust bellen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in vastgoedrecht en begeleiden u graag bij de aankoop van vastgoed. Door goede afspraken te maken kan u problemen in de toekomst voorkomen. Wij helpen u graag bij het maken van deze afspraken.