Verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht geeft aan op welke manier personen met elkaar verbonden zijn. Als u een gebouw koopt van een andere partij dan bent u met elkaar verbonden doormiddel van een koopovereenkomst. Het is belangrijk om vooraf deze overeenkomst te laten controleren. U weet dan zeker of u op de goede weg bent en geschillen kan voorkomen. Het kost u minder om een overeenkomst te laten controleren dan een geschil op te lossen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in het verbintenissenrecht. Dit wil zeggen dat ze contracten tussen rechtspersonen controleren en eventueel aanpassen. Mocht er een geschil ontstaan, dan kan u ook bij ons terecht om het op te lossen. Wij helpen u graag om tot de beste oplossing te komen. u kunt ook bij ons terecht voor het opstellen of controleren van een overeenkomst van opdracht.

Koop of huurovereenkomst

Een koop of huurovereenkomst kan altijd zorgen voor geschillen onderling. U heeft bijvoorbeeld een kantoorpand gekocht en nu blijken er verborgen gebreken te zijn. De kosten wil u verhalen op de vorige eigenaar. Dit is alleen lastig want volgens de vorige eigenaar waren deze gebreken niet verborgen. Dit soort geschillen kunnen opgelost worden door een professionele jurist. Samen kijken we hoe we tot de beste oplossing kunnen komen. Als er geen oplossing mogelijk lijkt zorgen we ook voor het proces. U kan altijd op ons rekenen bij een koop of huurovereenkomst.

Het opstellen van contracten en algemene voorwaarden

Het is belangrijk om u vooraf goed juridisch in te dekken voordat u een contract aan de tegenpartij geeft. Het opstellen van contracten en algemene voorwaarden kan een flinke klus zijn helemaal als u niet thuis bent in de juridische wereld. De meeste conflicten ontstaan doordat er fouten staan in uw contract of algemene voorwaarden. Laat eenmalig uw contract professioneel opstellen en u heeft voortaan een overeenkomst die u bij iedere opdracht kan gebruiken.

Arbeidsovereenkomst

U bent van plan om personeel in dienst te nemen of juist te ontslaan. Het is belangrijk dat alles goed omschreven staat in een arbeidsovereenkomst. Eventueel kan u een arbeidsovereenkomst laten opstellen door onze juristen. Wij helpen u graag om duidelijkheid te verschaffen over de mogelijkheden. Als u van plan bent om een contract te ontbinden dan kan u ook eerst bij ons advies inwinnen. Wij kijken dan wat het contract toelaat. U kan ook bij ons terecht bij advies over het concurrentiebeding. Wij adviseren u graag wat er mogelijk is en helpen u bij het opstellen van de overeenkomst.

Overige verbintenissen

Er zijn natuurlijk nog veel meer verbintenissen waar u als ondernemer mee te maken kan krijgen. Onze juristen zijn hier uitstekend van op de hoogte. Als u een advies nodig heeft of juist een geschil heeft over een verbintenis dan kan u ons inschakelen. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is. Ons advies aan u is direct om ons eigenlijk te bellen voor u een verbintenis opstelt of aangaat. U weet dan vooraf dat u juridisch ingedekt bent bij geschillen. Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.